Om

Om Utvecklas Ute - Att uppleva är att utvecklas!


Övergripande

Vi är ett utbildningsföretag som sätter säkerheten och arbetsmiljön först. En utbildning bör både innehålla teknisk fördjupning inom området, men även kunskap om hur vi kan skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och ge kunskap om arbetsmiljölagen. 
Deltagarna ska få förståelse och kunskap om ev standarder och riktlinjer inom branschen samt förstå vikten att genomföra en riskbedöming innan arbetet startar. 


Självklart har vi både F-skatt och försäkringar. 

Jag som driver Utvecklas Ute Skandinavien heter Patrik Almgren och jag har många års utbildning och erfarenhet inom de områden företaget verkar.

Utvecklas Ute startades redan 2007 som ett hobbyprojekt då både privatpersoner och företag behövde och efterfrågade tjänsterna vi kunde erbjuda. 

Företagets synsätt

Grundtanke

Vi ska göra bra saker på rätt sätt. Svårare än så behöver det inte vara.


Miljöpolicy

Vi strävar alltid efter att försöka lösa arbetsuppgiften på ett miljövänligt sätt.


Värderingar

Vi anser att människors olikheter är våra styrkor och därigenom kan vi alla växa och ta lärdom av varandra.


Pedagogik och metodik

Vår arbetsmetodik är att utbilda så att deltagarna är aktiva och vi formar utbildningen efter deras erfarenhet och arbetssituation. 


Vår uppgift är att dela med oss av våra kunskaper, ställa frågor och väcka tankar. Tankar som utvecklas och växer för att slutligen landa på rätt plats vid rätt tillfälle och ge en kunskap, som är betydande för just dig.


Att uppleva är att utvecklas!